Compania „Apa Târnavei Mari” a publicat graficul lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi apă uzată în Mediaş

Compania „Apa Târnavei Mari”, operator regional de apă şi apă uzată pentru nord-estul judeţului Sibiu face cunoscut graficul orientativ al lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Mediaş. Valoarea totală a contractului este de 67.271.008 lei, din care valoarea contribuţiei europene din Fondul de Coeziune este de 54.334.794 lei, reprezentând un procent de 80,77% din totalul costului lucrărilor.

Startul oficial al lucrărilor a avut loc în data de 08.04.a.c. pe strada Brateiului. În perioada următoare, se vor executa lucrări pentru reabilitarea reţelelor de distribuţie şi de canalizare în cartierele Vitrometan, Gura Câmpului, Moşnei/Gloria şi în zonele Hermann Oberth, Aviaţiei, Greweln şi Stadionului.

Graficul de lucrări poate fi accesat la adresa www.apatarnavei.ro. De asemenea, va fi difuzat sub formă de pliante la casieriile operatorului din Mediaş. Menţionăm că graficul de lucrări este orientativ şi poate suferi modificări în funcţie de evoluţia lucrărilor, urmând ca acestea să fie făcute publice în timp util.

Compania „Apa Târnavei Mari” solicită şi pe această cale înţelegere din partea cetăţenilor municipiului Mediaş pe toată durata derulării acestor lucrări.

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”