Încep lucrările la noul sediu al operatorului

Compania „Apa Târnavei Mari” S.A., operator regional de apă şi apă uzată pentru nord-estul judeţului Sibiu, anunţă demararea contractului în vederea construirii sediului administrativ, halei tehnologice şi reabilitării actualului sediu al departamentului de operare în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita, Dumbrăveni, jud. Sibiu”.

Acest Proiect, aprobat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu (axa prioritară 1 – Extinderea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată), are o valoare de 307.837.654 lei, fiind cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene cu suma de 261.662.005 lei.

În cadrul acestui Proiect, s-a semnat în data de 10.01.2012, contractul de lucrări „Construire sediu administrativ, construire hală tehnologică, reabilitare clădire operare, amenajări urbanistice exterioare în Municipiul Mediaş”, în valoare de 6.950.000 lei. Acesta este finanţat în întregime din bugetul beneficiarului. Noul sediu al operatorului va fi amplasat în zona Aurel Vlaicu, str. Comandor Dimitrie Moraru nr. 19.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie publică deschisă, consultantul de supervizare al lucrărilor fiind C. & S. Di Giuseppe Ingegneri Associati S.R.L. din Palombaro, Italia, proiectul a fost executat de S.C. Birou de Arhitectură Pintilie S.R.L Bucureşti, iar constructorul este S.C. Dafora S.A. din Mediaş. Ordinul de începere al contractului a fost emis în 30.01.2012. Durata de desfăşurare a contractului este de 28 de luni, din care 16 luni sunt alocate execuţiei lucrărilor, iar 12 luni notificării eventualelor defecte.

Emis de Serviciul Relaţii Publice
Tel: 0269/841.425 int. 34 Fax: 0269/834.270
office@apatarnavei.ro
www.apatarnavei.ro

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.