Noi achiziţii la apa Târnavei Mari

În cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita, Dumbrăveni, judeţul Sibiu”, s-a semnat în data de 20.09.2010 contractul „Autocurăţitoare, CCTV, echipament detectare pierderi din reţele de apă”, în valoare de 2.297.000 lei. În data de 10 decembrie 2010, a fost livrată prima tranşă de echipament de detectare de pierderi.

autocurățitor-mare1

În primăvara acestui an, s-au mai achiziţionat în cadrul acestui contract:

Un autocurăţitor combinat de 12 m³, în valoare de 1.333.000 lei fără TVA, pentru canalizare cu sistem de reciclare a apei, destinat curăţării şi spălării cu presiune a canalizărilor şi căminelor, având posibilitatea de reciclare a apei extrase din canalizare.

Un sistemul mobil CCTV, în valoare de 456.000 lei fără TVA, compus dintr-un vehicul utilitar dotat cu echipament de inspecţie video, în circuit închis dotat cu un sistem de inspecţie video a reţelelor de canalizare pentru canale circulare DN 150mm la 1200mm şi canale ovoide 300/450 mm la 800/1200mm.

Un autocurăţitor de mici dimensiuni pentru canalizare – capacitate 2000 litri- 1500 l compartiment nămol+500 l compartiment apă, în valoare de 345.000 lei fără TVA, conceput pentru transportul produselor nepericuloase, construit în conformitate cu regulile de construcţie pentru echipamentele de curăţare a canalizărilor şi conform standardelor CE, ISO şi TÜV.

 

autocurățitor-mic1

Beneficiile acestui contract constau în asigurarea condiţiilor pentru gestionarea, mentenanţa şi asigurarea calităţii prin mijloace moderne şi eficiente (echipamente de detectare pierderi, inspectare şi curăţare) a reţelelor de apă şi canalizare din cadrul oraşelor vizate de Proiect, respectiv: Mediaş, Agnita şi Dumbrăveni.

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.