Furnizare autocurăţitoare, sistem mobil CCTV, echipament de detectare a pierderilor

Denumire contract:  Furnizare autocurăţitoare, sistem mobil CCTV, echipament de detectare a pierderilor
Cod contract:  SI-TAM-SUPPLY-2P
Nr. contract/Data:  12/ 20.09.2010
Valoare:  2.297.000 lei
Operator:  Asocierea dintre Leader Eco SRL şi EE Test Timişoara

 

Contractul „Furnizare autocurăţitoare, sistem mobil CCTV, echipament de detectare a pierderilor” , contract nr. 12/ 20.09.2010, în valoare 2.297.000 lei, a fost atribuit Asocierii dintre Leader Eco SRL şi EE Test Timişoara.

În data de 10 decembrie 2010, a fost livrată prima tranşă de echipament constând din: furgonetă, locator acustic de pierderi, corelator digital pentru localizarea pierderilor din conductele de apă, loggeri de zgomot wireless pentru monitorizarea zonală acustică şi localizarea pierderilor, locator de trasee multifrecvenţă, locator feromagnetic de capace îngropate, în valoare totală de 163.000 fără TVA.

Contractul prevede achiziţionarea de echipamente, împreună cu serviciile aferente livrării echipamentelor, respectiv de punere în funcţiune, instruirea echipei responsabile din cadrul operatorului, service, asistenţă tehnică şi revizie în perioada de garanţie a echipamentelor livrate.

Avantajul acestui contract este asigurarea condiţiilor pentru implementarea unui management eficient al pierderilor din reţeaua de distribuţie a apei potabile şi al reţelei de canalizare.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie publică deschisă Asocierii dintre Leader Eco SRL şi EE Test Timişoara, iar durata de desfăşurare a acestuia este de 31 de luni începând cu data de 06.10. 10. Garanţia acordată de furnizor pentru produsele care fac obiectul contractului este de 24 de luni.