Construire sediu administrativ, construire hală tehnologică, reabilitare clădire operare, amenajări urbanistice exterioare în Municipiul Mediaş

Denumire contract: Construire sediu administrativ, construire hală tehnologică, reabilitare clădire operare, amenajări urbanistice exterioare în Municipiul Mediaş
Cod contract: SI-TAM-WORKS-RB-1P
Nr. contract/Data: 08/10.01.2012
Valoare: 6.950.000 lei
Operator: S.C. Dafora S.A. Mediaş

 

Contractul de lucrări „Construire sediu administrativ, construire hală tehnologică, reabilitare clădire operare, amenajări urbanistice exterioare în Municipiul Mediaş”, în valoare de 6.950.000 lei, s-a semnat în data de 10.01.2012. Acesta este finanţat în întregime din bugetul beneficiarului. Noul sediu al operatorului va fi amplasat în zona Aurel Vlaicu, str. Comandor Dimitrie Moraru nr. 15.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie publică deschisă, consultantul de supervizare al lucrărilor fiind C. & S. Di Giuseppe Ingegneri Associati S.R.L. din Palombaro, Italia, proiectul a fost executat de S.C. Birou de Arhitectură Pintilie S.R.L Bucureşti, iar constructorul este S.C. Dafora S.A. din Mediaş.

Ordinul de începere al contractului a fost emis în 30.01.2012. Durata de desfăşurare a contractului este de 28 de luni, din care 16 luni sunt alocate execuţiei lucrărilor, iar 12 luni notificării eventualelor defecte.